Opinie

9,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,8
Komfort
9,5
Lokalizacja obiektu
9,7
Udogodnienia
9,5
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,5

Opinie

    Anna
    gb

    Ocena

    10
    8 maja 2018

    Na pewno wrócimy!

    Piękny, zadbany i czysty pensjonat w doskonałej lokalizacji, bardzo dobre śniadania oraz niezwykle miła i gościnna gospodyni!
    Mariusz
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018
    Dominika
    pl

    Ocena

    9,2
    6 maja 2018

    Aktywna majówka w Beskidach

    Prawie nic :) Może jedynie rozsuwające się materace w łóżku małżeńskim, które trzeba było nieustanie dosuwać.
    Pięknie urządzony pensjonat ze schludnymi pokojami. Przemili właściciele, którzy tworzą klimat tego miejsca i niezwykle dbają o gości. Pensjonat dzieli zaledwie 5-10 minut spacerkiem od głównych atrakcji Ustronia, ale jest to też świetna baza wypadowa w góry (Równica, Mała i Wielka Czantoria). Dużym plusem jest parking przy samym obiekcie. Śniadania były urozmaicone i niesamowicie pyszne, w dodatku kawa z ekspresu ciśnieniowego. Polecam serdecznie, my na pewno tu wrócimy!
    Barbara
    pl

    Ocena

    10
    5 maja 2018

    Pobyt udany, pensjonat świetny, okolice piękne, pogoda wspaniała.

    Nic
    Wszystko było super
    pl

    Ocena

    10
    2 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka Kwiędacz
    pl

    Ocena

    8,3
    28 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Iwona
    pl

    Ocena

    9,6
    26 kwietnia 2018
    Pensjonat położony bardzo blisko centrum Ustronia, ale w spokojnej okolicy, z dala od ruchliwych ulic. Przytulne wnętrza urządzone ze smakiem, bajeczny ogród z miejscem do leżakowania, grillowania i aktywnego wypoczynku (siatka do gry w badmintona, piłki, paletki etc.). Do dyspozycji gości dużo gier planszowych, kuchnia, całodobowy ekspres z przepyszną kawą. Bezpłatny duży prywatny parking na posesji.
    Julia
    pl

    Ocena

    10
    24 kwietnia 2018
    Drobny problem z rozsuwającym się łóżkiem dwuosobowym :/
    Wspaniała atmosfera, świetny klimat, super właściciele!!
    Martyna
    pl

    Ocena

    10
    23 kwietnia 2018

    Wrócimy tutaj przy najbliższej okazji :)

    Śniadanie w 100% spełniło nasze oczekiwania. Ogromny plus za piękny ogród umilajacy posiłek! Idealna lokalizacja nieopodal centrum miasta a jednak z daleka od towarzyszącego mu zgiełku.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    23 kwietnia 2018
    Wszystko super! Pokój bardzo ładny i czysty. Łazienka super. Pyszne śniadania. Właściciele sympatyczni.
    Beata. G.
    pl

    Ocena

    10
    22 kwietnia 2018

    Bardzo udany weekend

    Wszystko dopięte na ostatni guzik, super kontakt z właścicielami, pyszne śniadania, wszędzie czysto, zdjęcia na internecie pokrywają się z rzeczywistością. Na pewno tu jeszcze wrócimy i polecimy znajomym.
    Łukasz Bieliński
    pl

    Ocena

    10
    21 kwietnia 2018

    Polecam!

    Pomocny personel, przytulne pokoje, bardzo dobre śniadania.
    Paweł
    pl

    Ocena

    10
    18 kwietnia 2018

    Udany w 100%

    Sniadanie bylo niezwykle smaczne
    Piotr
    pl

    Ocena

    10
    17 kwietnia 2018

    Butikowy charakter obiektu robi niesamowite wrażenie.

    Ponownie odwiedziliśmy pensjonat "Siedem życzeń" i znów pozostajemy pod niesamowitym wrażeniem dbałości o każdy szczegół wnętrza tego obiektu. Wszystkie rozwiązania, również te architektoniczne, są niezwykle przemyślane, a całość komponuje się świetnie.
    aneta
    pl

    Ocena

    10
    16 kwietnia 2018

    Było psiejsko - czarodziejsko...

    brak jakichkolwiek minusów
    cudowne miejsce sprzyjające relaksowi, bardzo klimatyczne, położone w cichej i spokojnej okolicy a jednocześnie blisko centrum Ustronia; charyzmatyczna właścicielka dbająca o komfort swoich gości, bardzo serdeczna i pomocna; bardzo dobry kontakt telefoniczny z właścicielem obiektu; na miejscu uzyskałam wszystkie niezbędne informacje dotyczące atrakcji w okolicy; standard hotelowy, domowa atmosfera; polecam wszystkim bardzo serdecznie; pełen chill out!
    Julia
    pl

    Ocena

    10
    15 kwietnia 2018
    Hotel bardzo przytulny i przede wszystkim czysty. Smaczne śniadania i miła atmosfera. Właściciele bardzo przyjaźni. Pobyt bardzo udany, z chęcią przyjadę tam następny raz.
    Angelika
    pl

    Ocena

    10
    11 kwietnia 2018
    Miejsce bardzo ładne. Lokalizacja idealna. Śniadania bardzo smaczne.
    Stanisław
    pl

    Ocena

    10
    10 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ŁP
    pl

    Ocena

    10
    9 kwietnia 2018
    Wszystko bardzo ladnie dopasowane. Fajne klimatyczne miejsce.
    Anna
    pl

    Ocena

    10
    9 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii